Spora giderken ölüme gittiler!

Kaza, Ünye-Samsun Devlet Sahil Yolu Gölevi Mahallesi TOKİ Konutları yanında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Gölevi Mahallesi'nde ikamet eden Murat (58) ve Sebahat Şahiner (57) çifti, saat 08.00 sıralarında sabah sporu için yol kenarındaki kaldırımda

Spora giderken ölüme gittiler!


Kaza, Ünye-Samsun Devlet Sahil Yolu Gölevi Mahallesi TOKİ Konutları yanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Gölevi Mahallesi'nde ikamet eden Murat (58) ve Sebahat Şahiner (57) çifti, saat 08.00 sıralarında sabah sporu için yol kenarındaki kaldırımda yürürken Samsun’dan Ünye yönüne gelmekte olan ve kontrolden çıkıp kaldırıma çıkan Onur Ş. (27) yönetimindeki 61 HK 982 plakalı kamyonetin altında kaldı. Kamyonet Şahiner çiftine çarptıktan sonra yoldan geçmekte olan Muammer Torlak'ın kullandığı 34 VB 2815 plakalı TIR’a çarparak durabildi. Kaldırımda kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan Şahiner çifti, olay yerinde hayatını kaybetti.


Haberi alan ve olay yerine gelen Leyla Özsu, Murat ve Sebahat Şahiner çiftinin hem komşusu hem de akrabası olduğunu söyleyerek, çiftin her sabah spora gittiğini ve kendi hallerinde insanlar olduğunu belirtti. Özsu, “En son kendilerini sabah 07.30 civarında gördüm. İkisi de benim komşum ve ikisi de bilinçli insanlar. Bu ölen kadıncağız araçlardan korkardı. Tedbir olsun diye kaldırımın kenarından değil, ortasından giderdi. Günlük sporlarını yapan kendi hallerinde insanlardı” dedi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel