Sp Trabzon İl Başkanı görevi bırakıyor

Saadet Partisi Trabzon İl Teşkilatı kongreye gidiyor. Yarın saat 10.00 da Hamamizade İhsan bey Kültür Merkezine saat 10.00 da İl genel kurul 5. Olağanüstü kongresinin yapılacağını ifade eden Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Mahmut  Çizmecioğlu, görevini

Sp Trabzon İl Başkanı görevi bırakıyor

Saadet Partisi Trabzon İl Teşkilatı kongreye gidiyor. 

Yarın saat 10.00 da Hamamizade İhsan bey Kültür Merkezine saat 10.00 da İl genel kurul 5. Olağanüstü kongresinin yapılacağını ifade eden Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Mahmut  Çizmecioğlu, görevini bırakacağını da açıkladı.

Trabzon'un herkesimine hitap edecek bir aday belirledik. Avukat Selçuk Özderya Trabzon İl Başkanlığı görevini üstlenecek ifadelerini kullanan Çizmecioğlu şunları söyledi;

"Toplumumuz zor bir süreçten geçiyor. Bunun üzüntüsü içerisinde olan bizler halkımızın sağlıklı bir ortamda yaşaması için kollarımızı sıvadık. 2015 seçimlerine daha iyi girmek adına attığımız bu adımın heyecanını yaşıyoruz. Ülkemizin ve tüm islam aleminin sorunlarına çözüm olmak amacıyla çalışan bir teşkilatız. Bu davamız büyüyecek kervan yürüyecek. Arkamıza bakmadan daha güçlü ve her kesime hitap eden bir mantık çercevesinde hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Selçuk Özderya beyin partimize çok şey katacağı inancıyım kendisine şimdiden başarılar diliyor halkımız için hayırlı ve uğurlu olsun temennilerimi iletiyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel