Soylu Revi için ne dedi?

Haber61 – Haber Merkezi – AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon il teşkilatının Hayri Gür Spor salonunda yapılan kongresine katıldı. Soylu, “ Rize’den geliyorum. Teşkilatlarımız dik bir şekilde ilerliyor. Yüz

Soylu Revi için ne dedi?

Haber61 – Haber Merkezi – AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon il teşkilatının Hayri Gür Spor salonunda yapılan kongresine katıldı. Soylu, “ Rize’den geliyorum. Teşkilatlarımız dik bir şekilde ilerliyor. Yüzde 99 partimizin seçimlere hazır durumda. Bugün baktığınız zaman Türkiye’nin partisi olmuş bir kurumuz bizde ayrım olmaz.”dedi.

İl başkanı Haydar Revi’nin adaylık sürecini değerlendiren Soylu, “ bizim için her arkadaşımız birdir. Davamız için en önemli olan olgu milletimizdir. Revi, kardeşimde biliyorum en iyi şekilde bizi halkımıza karşı temsil edecek.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel