Sorgulamada "Sapık" çıktı

Trabzon'da iki öz kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle 28 yıl hapis cezasına çarptırılan ve bu ceza Yargıtay tarafından onanarak kesinleşen sapık baba, 11 yıl sonra polisin sabıka kaydı sorgulamasında göz altına alındı. Göz altına alınan baba cezaevine gönd

Sorgulamada "Sapık" çıktı

Trabzon'da iki öz kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle 28 yıl hapis cezasına çarptırılan ve bu ceza Yargıtay tarafından onanarak kesinleşen sapık baba, 11 yıl sonra polisin sabıka kaydı sorgulamasında göz altına alındı. Göz altına alınan baba cezaevine gönderildi.

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde 2002 yılında 13 ve 11 yaşlarındaki iki öz kızına "15 yaşını bitirmeyen öz kızlarına karşı ''cinsel istismar ve ırza tesaddi" suçlarından yargılanarak 28 yıl hapis cezasına çarptırılan sapık babanın 11 yıllık firariliği polisin GBT sorgulamasında son buldu.

11 YIL SONRA CEZAEVİNE KONULDU

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Güven timlerine Kalkınma mahallesinde şüpheli hareketlerde bulunduğu için bir vatandaşın 155 ihbar hattını arayarak ihbarda bulunması üzerine GBT sorgulaması yapılan 47 yaşındaki E.K.'nın 11 yıldan beri aranan ve iki kızı çocuğuna tecavüz ettiği gerekçesiyle hakkında 28 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 11 yıldan beri her yerde aranan E.K. olduğu ortaya çıktı. Göz altına alınan E.K., işlemlerinin ardından 28 yıl hapis cezasını çekmek üzere Trabzon "E" tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

SERBEST KALDI, FİRAR ETTİ

2002 tarihinde Şalpazarı ilçesinde H.K (13) ve H.K (11) isimli 2 kız çocuğuna "cinsel istismar ve Irza tesaddi" iddiasıyla Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 3 yıl tutuklu yargılandıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan E.K., serbest bırakılmasının ardından kayıplara karışarak hiçbir duruşmaya katılmamıştı. Gıyabında yapılan yargılama sonucunda 28 yıl ağır hapis cezasına çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından da onanarak kesinleşen E.K., kayıplara karışarak hakkında yakalama kararı olmasına rağmen 11 yıldan beri her yerde aranıyordu.

BEN SUÇSUZUM

İki kız çocuğuna tecavüz ettiği gerekçesiyle hakkında 28 yıl hapis cezası kesinleşen, 11 yıldan beri güvenlik güçlerinin tüm aramalarına rağmen bir türlü bulunamayan ve bir tesadüf sonucu bir vatandaşın mahallemizde şüpheli biri var diye ihbarı sonucu polisin GBT sorgulamasında yakalanan E.K. göz altına alınmış ve Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamasında ise, kızlarının kendisine iftira attığını ileri sürerek, "Ben böyle bir şey yapmadım. Bir insan kızına böyle çirkin şeyler yapar mı? Bana iftira atıyorlar. Ama neden yapıyor bilmiyorum" diye kendisini savundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel