Sonunda Hamsi Kolonyası da oldu

Karadenizlinin kıvrak zekası şimdide kokuya dönüştü.İşadamı Karadenizin vazgeçilmezi olan Hamsi'yi koku olarak hizmete sundu. Aziz İnan Trabzon’da 30 yıldır kolonyacılık yaptığını belirterek, ‘Çalışmalarımız sonunda ortaya çıkan ürünlere değişik isimler v

Sonunda Hamsi Kolonyası da oldu

Karadenizlinin kıvrak zekası şimdide kokuya dönüştü.

İşadamı Karadenizin vazgeçilmezi olan Hamsi'yi koku olarak hizmete sundu. 

Aziz İnan Trabzon’da 30 yıldır kolonyacılık yaptığını belirterek, ‘Çalışmalarımız sonunda ortaya çıkan ürünlere değişik isimler vermeyi uygun bulduk. Bunu yaparken de yöremizin en tanınmış ürünlerini seçtik. Hamsi, fındık, çay, tütün ve Trabzon Geceleri adlı kolonyalar yapmaya başladık. Bu ürünler içinde en çok ilgiyi hamsi kolonyası ile Trabzon Geceleri görüyor. Hamsi kolonyasında hamsiyle ilgili herhangi bir katkı maddesi kullanmıyoruz.

Ama bu kolonya ile ellere ve giysilere sinen hamsi kokusu gideriliyor. Hamsiye en uygun kokuyu ve hamsinin ismini kullanıyoruz, ama bu bile yeterince ilgi görmesini sağlıyor. Kolonyamız yurt dışına bile gönderiliyor’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel