Sonbaharın renkleri Karadeniz'de bir başka güzel

Sonbahar renkleri Örümcek Ormanları'na çok yakıştı.

Sonbaharın renkleri Karadeniz'de bir başka güzel

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sınırlarındaki Avrupa ve Kafkaslar’ın en yüksek ve en geniş çaplı köknar ve ladin ağaçlarını bulunduğu Örümcek Ormanları sonbahar mevsimiyle birlikte bin bir renge büründü. 

Kürtün ilçe merkezinde 11 kilometre mesafede toplam 263 hektarlık Tabiatı Koruma alanından oluşan ve “Canlı ağaç müzesi” olarak nitelendirilen Örümcek Ormanları, sonbahar mevsimiyle birlikte rengarenk oldu.
Bünyesinde bulundurduğu farklı çok sayıdaki ağaç türleri nedeniyle özellikle sonbahar mevsiminde sarı, kırmızı, kızıl, mor gibi renk cümbüşüne dönen Örümcek Ormanları doğa ve fotoğraf tutkunlarının da mekanı oldu.
Özellikle sonbahar mevsiminde Örümcek Ormanlarındaki renk değişimini günlük olarak takip eden fotoğrafçılar, bazı günler sisle birlikte orman içinde mistik fotoğraflar çekmenin tadına da varıyor.








HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler