Son başvurular ne zaman ?

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TET AR-GE Proje Pazarı yarışması başvuru süresinin 15 Şubat Cuma günü sona ereceği bildirildi. Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da yarışma koşullarını sağl

Son başvurular ne zaman ?

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TET AR-GE Proje Pazarı yarışması başvuru süresinin 15 Şubat Cuma günü sona ereceği bildirildi.
 
Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da yarışma koşullarını sağlayan gerçek ve tüzel kişilerin başvuruda bulunmasını istediğini belirtti.
 
Trabzon'un deneyim kazanması açısından yarışmaya katılmanın önemli olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
 
"İlimizde Ar-Ge kültürünün gerek üniversite gerekse sanayicilerimiz arasında yerleşmesi için yürüttüğümüz çalışmalarda ortaya çıkan projeler bu türden yarışmalarda değerlendirilmesinde fayda var.
 
Trabzon'da Teknoloji Merkezi bünyesinde yarışma koşullarını sağlayan projelerin başvuruda bulunmasını bekliyoruz. İstanbul Elektrik - Elektronik, Makine ve Bilişim İhracatçılar Birliği tarafından bu yıl 2. TET Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği elektrik, elektronik ve bilişim sektörlerinde yüksek katma değerli üretim yapılabilmesi, ihracatın sürdürülebilir kılınması ve üniversite - sanayi işbirliği kültürünün yaygınlaştırılmasını hedefliyor."
 
Hacısalihoğlu, yarışmaya katılan projeler arasından başarılı bulunan 3 projeye ve 3 mansiyona toplamda 130 bin lira ödül verileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
 
"22 Mart 2013 tarihinde ikincisi gerçekleştirilmesi planlanan, katma değer yaratacak yenilikçi projelerin işbirliği imkanlarına kavuşabileceği 'TET Ar-Ge Proje Pazarı' etkinliğinde sunulmak üzere elektrik, elektronik ve bilişim sektöründe Bilgi ve İletişim Teknolojileri Uygulamaları (ICT), Nano-Teknolojileri Uygulamaları, Mekatronik Uygulamaları (MEMS), Enerji Üretim İletim ve Dağıtımına Yönelik Uygulamalar, Çevre ve Enerji Verimliliği Uygulamaları olmak üzere 6 kategoride proje başvurularının alınacağı bildirilmiştir."
 
Hacısalihoğlu, TET AR-GE Proje Pazarı etkinliğinde yarışacak projelerin başvuru süresinin 15 Şubat 2013 Cuma günü saat 17.00'da sona ereceğini bildirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel