Söğütlü'yü Cazibe Merkezi Yapacağız

Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, yaptıkları her proje ile Söğütlü'yü cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.Gedikli,  yaptığı açıklamada, göreve talip oldukları ilk günden beri plan ve program çerçevesinde hareket ettiklerini belir

Söğütlü'yü Cazibe Merkezi Yapacağız

Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, yaptıkları her proje ile Söğütlü'yü cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Gedikli,  yaptığı açıklamada, göreve talip oldukları ilk günden beri plan ve program çerçevesinde hareket ettiklerini belirterek, ''Önceliklerimizi belirledik ve çözüm yolları aradık. İmar uygulamaları, açılan yeni yollar, altyapı ve diğer hizmetlerimiz ile geldiğimiz noktada hedeflerimizi aşmış konumdayız'' dedi.

Yapılan imar uygulamaları ile geniş yollar elde ettiklerini ifade eden Gedikli, şunları söyledi:

''Söğütlü Fatih Mahallesi'nde yoğun bir yapılaşma mevcut. Burada bulunan resmi kurumlar ile diyalog halinde çalışarak 6 metrelik yolu yaklaşık 15 metreye çıkarttık, yolun altyapısını tamamladık. Bu yol kenarında İl Jandarma Komutanlığı var, ama girişi uygun bir yerde değildi. Belediyemiz imkanlarını da kullanarak jandarmaya modern bir giriş alanı oluşturduk. Şimdi ışıklandırmasını ve çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Bittiğinde çok modern bir cadde olacak.

Öte yandan Akçaabat Atletizm Sahası karşısında bulunan alanda yaklaşık 25 metrelik bir yol ortaya çıkarttık. Bu yolun yapımına başladık ve kısa sürede halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Bu yol sayesinde Karadeniz Sahil Yolu'nu beldemizin üst kısmından geçecek çevre yoluna bağlayacağız ve bu sayede Osman Baba Mahallesi'ne de ulaşım çok kolaylaşmış olacak.''

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yanında bulunan Söğütlü Deresi üzerinde yaptıkları Söğütlü Deresi Islah Projesi ve Sahil Sosyal Proje ile yaya köprüsü inşa edileceğini kaydeden Gedikli, ''Sahil kısımda yapmış olduğumuz proje ile halkımızı sahile çekeceğiz. Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yanında bulunan Söğütlü deresi üzerine mimarisi hoş olan 5 metre genişliğinde asma bir yaya köprüsü yapılacak. Sahil kısmındaki projemizin ilk kısmı olan tahkimatlar tamamlandı. Şimdi bu alanlara gezinti alanları, bisiklet yolu, kafeteryalar ve sosyal alanlar inşa edeceğiz. Bu çalışmaları da kısa sürede bitirmiş olacağız'' diye konuştu.

Gedikli, belediye olarak sorumluklarını bildiklerini belirterek, ''Belediye olarak beldemizde yaşayan herkesin yaşam kalitesinin yükselmesi, daha çağdaş ve modern bir kente sahip olmaları için çalışıyoruz. Görevde olduğumuz yaklaşık 4 yıllık süre içinde çok sayıda projemizi hayata geçirdik. Yaptığımız her proje ile Söğütlü'yü cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladık. Bunda da başarılı olduğumuz kanaatindeyim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler