Söğütlü'de zabıtadan fırın denetimi

     Söğütlü Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, zabıta ekiplerince Ramazan ayı öncesinde başlatılan denetimlerin, ay boyunca da devam ettiği bildirildi.          Ekiplerin beldede hizmet veren fırınları hijyen ve üretim gibi konularda den

Söğütlü'de zabıtadan fırın denetimi


     Söğütlü Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, zabıta ekiplerince Ramazan ayı öncesinde başlatılan denetimlerin, ay boyunca da devam ettiği bildirildi. 

 

 

 

 


     Ekiplerin beldede hizmet veren fırınları hijyen ve üretim gibi konularda denetledikleri ifade edilen açıklamada, Zabıta Komiseri Cafer Sivri'nin şu ifadelerine yer verildi: 
     ''Fırınlar, halk sağlığı açısından büyük önem arz eden gıda imalathaneleridir. Ekmek ve diğer unlu mamuller soframızda ağırlığı olan gıdalar. Bu nedenle üretimden servise kadar her aşamasının titizlikle yapılması gerekiyor. Ekiplerimizin rutin denetimlerinin yanı sıra bu tür özel denetimlerle kalitenin üst düzeyde olmasını sağlamaya çalışıyoruz.'' 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel