Soğancı'ya TS kravatı hediye edildi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Genel Başkanı Mehmet Soğancı Trabzon’a gelerek TMMOB’a bağlı meslek odalarının temsilcileri ile gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.Toplantıda, TMMOB Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisleri"n

Soğancı'ya TS kravatı hediye edildi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Genel Başkanı Mehmet Soğancı Trabzon’a gelerek TMMOB’a bağlı meslek odalarının temsilcileri ile gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıda, TMMOB Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisleri"ne yönelik bağış kampanyası ile Yapı Denetimi ve İmar Kanunu Tasarısı taslakları konusunda bilgilendirmenin yanısıra TMMOB ve bağlı odaların durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda TMMOB Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisleri hakkında bilgilendirme yapan TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı 161 odalı ve 322 yatak kapasiteli öğrenci evi ve sosyal tesiste 400 kişilik çok amaçlı salon ve öğrenci ve misafirlerin tüm ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecekleri modern bir ortamın inşa edilmekte olduğunu vurguladı. TMMOB üyelerinin ve yakınlarının istifade edebileceği modern tesisin Ankara Yenimahalle’de yapıldığını ve 15 Milyon TL’ye mal olacağını ifade eden Soğancı, 11 Temmuz 2013’te hizmete açılmasının hedeflendiğini belirtti. Soğancı, söz konusu maliyetin büyük kısmının odalardan ve TMMOB bütçesinden karşılandığını, bir kısmının ise her üyenin bir tuğla koyması ile tamamlanacağını, bu konuda da üyelerin destek ve katkılarını beklediklerini dile getirdi. Toplantıya katılan oda temsilcileri de söz alarak gereken katkıyı koymaya hazır olduklarını ifade ettiler.

EN ANLAMLI HEDİYE

Samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantının sonunda söz alan TMMOB Trabzon

İKK Sekreteri ve İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı,  geniş, detaylı ve faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Günün anısına her zaman emekten ve haktan yana olan TMMOB ve bileşenlerinin sürekli gündeminde tutması dileği ve emeğin ve hakkın karşılığının bir gün mutlaka alınacağı beklentisini vurgulayarak TMMOB Genel Başkanına Trabzonspor’un Bordo-Mavi  kravatını hediye etti.

Toplantıya TMMOB Trabzon İKK Sekreteri ve İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mustafa Yaylalı, Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Şaban Bülbül,  Çevre Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Vildan Özmen, Elektrik Mühendisleri Odası Şube Yönetim Kurulu 2. Başkanı H.İbrahim Okumuş, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şube Başkanı Recep Nişancı, İç Mimarlar Odası Şube 2. Başkanı Muhittin İnce, Jeofizik Mühendisleri Odası Şube Başkanı Nuh Demirbaş, Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Semih Peker, Kimya Mühendisleri Odası Bölge Temsilciliği 2. Başkanı Mehmet Çalık, Makine Mühendisleri Odası Şube Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Özsahil ve Ufuk Doğru, Mimarlar Odası Şube Yönetim Kurulu Üyesi Cenap Sancar, Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şube Başkanı Metin Erdi, Peyzaj Mimarları Odası İl Temsilcisi Hamza Ertunga, Şehir Plancıları Odası Şube Başkanı Hacı Salih Hacısalihoğlu ve Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu Üyesi Bülent  Hasançebi katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler