"Slogan partisi değil hizmet partisiyiz"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç secim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Trabzon Kemaaraltı esnafı ile başladığı programına 1 Nolu Bostancı secim irtibat bürosunun açılışı ve akşam ise Trabzon işadamları ile bir araya geldi

"Slogan partisi değil hizmet partisiyiz"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç secim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Trabzon Kemaaraltı esnafı ile başladığı programına 1 Nolu Bostancı secim irtibat bürosunun açılışı ve akşam ise Trabzon işadamları ile bir araya geldi.

Ortahisar’ın  tüm nüfusuna hizmet etmek için Allah’ın verdiği tüm enerjisini sonuna kadar harcamaya hazır olduğunu belirten Genç, şunları kaydetti:“Biz halkını küçümseyen, halkına tepeden bakan, halkını adam yerine bile koymayan bir yönetim anlayışını benimsemiyoruz. Allah böyle bir anlayışı ve uygulamayı bize nasip etmesin. Hiç kimse endişe etmesin. Ortahisar’ın tüm nüfusuna hizmet etmek için Allah’ın verdiği tüm enerjimi sonuna kadar harcamaya hazırım. Sizin hepiniz benim için bir belediye başkanısınız, bir encümensiniz, önemli bir değersiniz. Bizim hedefimizde insan var ve özel baktığım hiç kimse yok, bu hizmet noktasında da böyle olacak. Bir yerde Allahın yarattığı bir kul varsa, orda hizmet var, saygı var, sevgi var, hoşgörü var, güven var, her şey var.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

“Bizim partimizin adı adalet ve kalkınma partisi. Biz önce adaleti tesis edeceğiz ondan sonra kalkınacağız. Zaten adaletsiz kalkınma olmaz, adaletsiz güç olmaz. Bizi adalet güçlendirecek, bize gücü adalet verecek. Bildiğiniz gibi Allahın sıfatlarından biride adil olmaktır. Allahın o sıfatından aldığımız meziyetle, cenabı Allahın bize tavsiyesi ile hareket edeceğiz. Yarın mahşer günü cenabı Allah “ey kulum ben sana bir güç verdim, sen sana emanet ettiğim insanlar için ne yaptın” diyecek. Ben bunun hesabını yapıyorum değerli arkadaşlar, sizlerde bunun hesabını yapmalısınız. Bizim ülkemiz Allaha hamd olsun güçlü bir ülke. Biz yedi düvele borçlu iken, borç alan bir ülke iken bugün borç veren bir ülke olduk. Ortadoğu’da hakemlik yapan bir ülke olduk. 15 yıl önceye bakın, bizi kim hesaba alıyor, kim soruyordu.

Bugün geldiğimiz noktada bu güçlü ülkenin güçlü başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan  gittiği her yerde övgüyle, şanla, şöhretle karşılanır hale geldi. O imkânı sizler verdiniz, bize de bu ilçeye hizmet etme imkânını yine sizler vereceksiniz. Biz size hizmet etmek için milletle birlikte olmayı kendimize şiar edindik, sizin hizmetkârlığınıza talip olduk. Eğer bize güçlü bir destek verirseniz bizde size bu desteği hizmet olarak vereceğiz” dedi.

Genç hastane ve ilaç kuyruklarını, okul çağındaki çocukları kitap bulmak için çektikleri sıkıntıları, IMF’ye olan borçlar yüzünden bu ülkenin nasıl sıkıntı çektiğini unutmamak gerektiğini dile getirdi.

Bu ülkenin artık nükleer santral yapabildiğini, Avrupa’nın en büyük hava limanının temelini attığını hatırlatan Genç, 17 Aralık’ın bir algı operasyonu olduğunu sözlerine ekledi. Yaratılmak istenen yolsuzluk operasyonun tutmadığını söyleyen Genç, 30 Mart yerel seçimlerinin sadece bir yerel secimi  olmadığını bunun başbakanın ifadesiyle bir istiklal mücadelesi olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Adayı Genç’e ziyaretlerde eski Bakan Faruk Nafız Özak, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, İlçe Başkan Yardımcıları Veli Eroğlu, Hüseyin Öztürk, Aydın Demirci, il Yönetim kurulu üyesi Ahmet Karadeniz. Leyla Yavuz, Belediye Meclisi üyesi Hüseyin Canım, Belediye Meclisi üyesi adayları Hatice Öztürk, Aydın Gürsoy, İl Genel Meclisi üyesi Ömer Tosun, Eski İl Genel Meçlisi Başkanı Ahmet Aslanoğlu, ve partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel