“Sizi bıçakla keseceğim”

Trabzon’da 4 yıldır nikâhsız yaşadığı şahıstan 2 ay önce ayrılan kadın, ayrıldığı erkek tarafından “sizi bıçakla keseceğim” şeklinde tehdit edildiğini öne sürerek polise başvurdu.Yaklaşık 4 yıl önce C.K. (33) isimli şahısla tanışarak nikahsız yaşamaya baş

“Sizi bıçakla keseceğim”

Trabzon’da 4 yıldır nikâhsız yaşadığı şahıstan 2 ay önce ayrılan kadın, ayrıldığı erkek tarafından “sizi bıçakla keseceğim” şeklinde tehdit edildiğini öne sürerek polise başvurdu.

Yaklaşık 4 yıl önce C.K. (33) isimli şahısla tanışarak nikahsız yaşamaya başlayan S.A. (24) isimli bayan, şahsın kendisini uzun süre “resmi nikah yapacağız” şeklinde oyaladığını ileri sürdü. Kendisiyle resmi nikah yapmayan C.K.’nın evin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamadığı için 2 ay önce de ayrı yaşadıklarını belirten S.A., şahsın kendisini bir süredir telefonla arayarak birlikteliklerinden olan 3 buçuk yaşındaki çocuğu alacağını söyleyerek tehdit ettiğini dile getirdi.

Olayın yaşandığı gün C.K.’nın Yenicuma’daki evlerine geldiğini söyleyen S.A., C.K.’nın çocuğu almak istediğini ancak kendisinin buna engel olmaya çalıştığını kaydetti. C.K., kendisini engellemeye çalışan S.A.’yı iterek düşürürken, “Sizi bıçakla keseceğim” şeklinde tehditler savurdu. Genç kadın bu kez çığlık atmaya başlayınca, bağrışlardan dolayı endişeye kapılan C.K. daha sonra olay yerinen kaçarak uzaklaştı.

Bu sırada 3 buçuk yaşındaki çocuğa evde bakan S.A.’nın annesi H.A. (52) da C.K.’nın şiddetine maruz kaldı. Çocuğu evden kaçırmaya çalışan H.A., C.K. tarafından darp edildi.

Anne ve kız, kendilerini darp ettiğini iddia ettikleri şahıstan şikayetçi olurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Şiddete ve hakarete maruz kalan genç kadın, zanlının kendisine ve çocuğuna zarar vermesinden endişe duyduğunu ifadesine ekleyerek, koruma kararı talep etti. Polis olayın zanlısı C.K. ile ilgili arama çalışması başlattı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel