"Siyasette vefa bilmeyen cefa çeker"

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu mülakat için gittiği Ankara’dan döner dönmez ilk ziyaretini siyasete birlikte adım attığı eski İl başkanlarından Ali Rıza Akdeniz’e yaptı. Ali Rıza Akdeniz’i çalışma ofisinde ziyaret eden Köseoğl

"Siyasette vefa bilmeyen cefa çeker"

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu mülakat için gittiği Ankara’dan döner dönmez ilk ziyaretini siyasete birlikte adım attığı eski İl başkanlarından Ali Rıza Akdeniz’e yaptı. 

Ali Rıza Akdeniz’i çalışma ofisinde ziyaret eden Köseoğlu, “Siyasi hayata ilk defa yönetici olarak Ali Rıza Akdeniz başkanlığındaki yönetimde başladım. Başkanımdan siyasete ve hayata dair çok şey öğrendim. Tavsiyeleri, rehber kişiliği ve ağabeyliği ile bize daima yol gösterici oldu. Sadece siyasette değil hayat mücadelesinde daima kulağımıza küpe olacak sözleri ile siyaseti sevgi ve erdem üzerine kurgulayan bir bakış açısının bizde oluşmasında katkısı büyüktür. Bu nedenle siyaset, bizim için nereden geldiğini bildiğin, nereye gideceğini hedeflediğin bir fazilet ve erdem mücadelesidir. Siyasette vefa ve samimiyeti kaybetmeyenin yolu daima aydınlık olur. Ali Rıza Akdeniz bu ziyaretimizde de görüş, her zaman yaptığı gibi önerileri ve desteğini bizlerden esirgememiştir. Bizler de bu desteğe layık olabilmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel