Sis Dağının doğallığı bozulmasın

Trabzon'un Beşikdüzü ve Giresun'un Görele ilçesindeki bazı muhtarlar, Sis Dağı'nın doğallığının bozulmasının engellenmesi için yetkililere çağrı yaptı. Görele'nin Beyazıt köyü muhtarı Halil İbrahim Güneş ile Beşikdüzü Sayvancık köyü muhtarı Şaban Kıran ve

Sis Dağının doğallığı bozulmasın

Trabzon'un Beşikdüzü ve Giresun'un Görele ilçesindeki bazı muhtarlar, Sis Dağı'nın doğallığının bozulmasının engellenmesi için yetkililere çağrı yaptı. 

Görele'nin Beyazıt köyü muhtarı Halil İbrahim Güneş ile Beşikdüzü Sayvancık köyü muhtarı Şaban Kıran ve Seyitahmet köyü muhtarı Metin Sarıgan, Sis Dağı'nın hızla tahrip edildiğini savundular. 

Sis Dağı'nın Trabzon ve Giresun illerinin yaylası ve ortak mesire yeri olduğunu dile getiren muhtarlar, ''Senede bir gün şenlik yaptığımız ve kayak projesi hazırlanan alanlara gelişigüzel evler yapılmakta, mahalli yetkililer buna duyarsız kalmaktadır. Halen bildiğimiz kadarıyla 140 kadar ev mahkemelik, 54 ev için yıkım kararı var. Erkeksu ve Pazarlık mevkisindeki manzara ürkütücü'' ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel