Sinop'u sel ve heyelan vurdu!

Şiddetli yağışın neden olduğu heyelan yüzünden Sinop- Ayancık karayolu ulaşıma kapandı. Bazı köylerdeki evlerin alt katları da sular altında kaldı.Karadeniz'de Bölgesi'nde etkili olan sağanak yağış dün Samsun'u bugünde Sinop'u vurdu. Samsun'da yaklaşık 15

Sinop'u sel ve heyelan vurdu!

Şiddetli yağışın neden olduğu heyelan yüzünden Sinop- Ayancık karayolu ulaşıma kapandı. Bazı köylerdeki evlerin alt katları da sular altında kaldı.

Karadeniz'de Bölgesi'nde etkili olan sağanak yağış dün Samsun'u bugünde Sinop'u vurdu. Samsun'da yaklaşık 15 dakika süren kuvvetli yağış nedeniyle dün bazı ev ve işyerleri sular altında kalırken, bugünde Sinop'ta hayat felç oldu. Sinop'ta sabah erken saatlerinde başlayan şiddetli yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kent merkezinde etkili olmayan sağnak yağmur, Ayancık İlçesi'nde heyelana neden oldu. Yağmur suları nedeniyle oluşan heyelandan ilçe karayolu trafiğe kapandı. Erfelek ve Ayancık ilçelerinde çok sayıda evin alt katları da sular altında kaldı. Köylere ulaşım kesildi. Sinop Valiliği, AFAD ve çok sayıda ekibi bölgeye sevk ederek çalışmalara başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel