Şimdi spor zamanı projesi başlatılacak

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak için "Çocuklar Şimdi Spor Zamanı" adlı projenin hayata geçirileceğini b

Şimdi spor zamanı projesi başlatılacak

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak için "Çocuklar Şimdi Spor Zamanı" adlı projenin hayata geçirileceğini belirtti.

Projenin 5-15 yaş grubu çocukları kapsadığını ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:

"Çocuklar tenis, yüzme ve jimnastik branşlarının yanı sıra diğer branşlarda da spor yapma imkanı bulacaklar. Spor yapma imkanı bulamayan gençler de projeden faydalanabilecekler. Kadınlara yönelik, "Bayanlar Sağlıklı Yaşama Bir Kulaçta Siz Atın" projesini hayata geçireceğiz.

Salı, Cuma ve Cumartesi günleri Mehmet Akif Ersoy Yüzme havuzunu 09.00 ile 12.00 saatleri arasında sadece kadınlara açacağız. Yapılacak olan çalışmalara katılmak isteyenler, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nü arayarak bilgi alabilirler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler