Silah Fuarı Trabzon'da açıldı

Karadeniz Silah Avcılık Fuarı Trabzon'da açıldı.     Demos Fuarcılık tarafından Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan fuara, başta Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Doğu Karadeniz Av ve Yaban Hayatını Koruma Derneği, Trabzon Avcılar Kulübü il

Silah Fuarı Trabzon'da açıldı

Karadeniz Silah Avcılık Fuarı Trabzon'da açıldı.     

Demos Fuarcılık tarafından Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan fuara, başta Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Doğu Karadeniz Av ve Yaban Hayatını Koruma Derneği, Trabzon Avcılar Kulübü ile çevre illerin kulüp ve dernekleri destek verdi.     

Kentte ilk kez gerçekleştirilen fuarda tabancalar, av tüfekleri, mermiler, av malzemeleri, balıkçılık aletleri, avda kullanılabilecek aksesuarlar ve çadırların yanı sıra avcının ihtiyaç duyabileceği birçok araç-gereç de sergileniyor.     

Yurt içinden ve bölgeden toplam 41 firmanın ürünlerini sergilediği fuar, 2 Ekim'de sona erecek. Fuar, 11.00 ile 18.00 saatleri arasında gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler