Siirt Valisi Aydın, Rize'ye geldi

Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberindeki heyetle Rize'ye geldi.  Aydın, Trabzon'daki ziyaretlerinin ardından geldiği Rize'de, Vali Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti. Aydın ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Vali Çakır, konukları için bir rest

Siirt Valisi Aydın, Rize'ye geldi

Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberindeki heyetle Rize'ye geldi.  

Aydın, Trabzon'daki ziyaretlerinin ardından geldiği Rize'de, Vali Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti. Aydın ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Vali Çakır, konukları için bir restoranda yemek verdi. 
     
İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı yemekte konuşan Çakır, her geçen gün güçlenen Siirt'in Türkiye'de ayrı bir yeri olduğunu belirterek, "Bundan sonra da Siirt'in güçleneceğine inanıyorum" dedi. 
     
Vali Aydın ise Siirt ve Rize'nin kader birliği olduğunu ifade ederek, her iki ilin de çok önemli olduğunu söyledi. 
     
Rize'de çok güzel bir ilgiyle karşılaştıklarını dile getiren Aydın, "Bu bir adım oldu, bunun devamı gelecek. Çözüm sürecinden çok kısa zamanda çözüm elde ettiğimizde, Türkiye'yi 3-5 yıl sonra kimse tutamayacak" diye konuştu. 
     
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Türkiye'de son zamanlarda çözüm ve barıştan bahsedildiğini ifade ederek, "Türkiye'de geçmişte bir sorun yoktu. Suni bir sorun oluşturduk. Bu sorun inşallah en az kısa zamanda bitecek" dedi. 
     
Yemekte, Vali Çakır ve Aydın birbirlerine çeşitli hediyeler verdi. Yemeğe katılanlar birlikte horon oynadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel