"Şiddet kader değildir"

 Erzurum Polis Radyosunda Halk Sağlığı Müdürlüğünden Psikolog Emine Göktepe ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet İçcan 'Kadına şiddet' konusunu anlattı.  Polis Radyosu'nda 'Sağlığın Sesi' programında Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden Psikolog Emine Göktepe ve Sosyal H

"Şiddet kader değildir"
 Erzurum Polis Radyosunda Halk Sağlığı Müdürlüğünden Psikolog Emine Göktepe ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet İçcan 'Kadına şiddet' konusunu anlattı. 
 
Polis Radyosu'nda 'Sağlığın Sesi' programında Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden Psikolog Emine Göktepe ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet İçcan ile 'Kadına yönelik şiddet ve nedenleri' konusu ele alındı. Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet İçcan da Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak, kadına yönelik şiddet konusunda yapılan çalışmaları aktardı.  Programda, kadınların yaşadıkları şiddet olaylarının 'kader' olarak nitelendirilmemesi gerektiğine dikkati çeken Psikolog Emine Göktepe "Her insanın bedeni ve hayatı çok kıymetlidir. Kimse kendisini değersiz ve önemsiz olarak kabul etmesin. Yaşanılan olumsuzluklar insan ruhunda derin yaralar bırakabilir. O yüzden şiddete uğrayan kadınlarımız gerekli ve ilgili kurumlardan bu anlamda yardım almalıdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel