Sgk'dan Öğrencilere anlamlı Cd

 Sgk'dan Öğrencilere "Güven ve Yarışçı Çocuklar" Cd'si Of Sosyal Güvenlik Müdürlüğü'nce Of'ta öğrenim gören öğrencilere Sosyal Güvenlik bilinci aşılamak amacıyla kitap ve CD dağıtıldı. Of Belediyesi Toplantı Salonu'ndaki programa Of Kaymakam Vekili ve Sür

Sgk'dan Öğrencilere anlamlı Cd

 

Sgk'dan Öğrencilere "Güven ve Yarışçı Çocuklar" Cd'si
 
Of Sosyal Güvenlik Müdürlüğü'nce Of'ta öğrenim gören öğrencilere Sosyal Güvenlik bilinci aşılamak amacıyla kitap ve CD dağıtıldı.
 
Of Belediyesi Toplantı Salonu'ndaki programa Of Kaymakam Vekili ve Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı, Of Belediye Başkan Vekili Muhammet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, SGK İl Müdürü Musa Bulut, İl Müdür Yardımcıları Orhan Öztürk ve Şenol Şahin, Of İlçe Müdürü Ahmet Altunsoy, Uğurlu Belediye Başkanı İsmail Hikmet Yalçınkaya, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Faruk Cevahir, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, daire amirleri, okul müdürleri, öğremenler ve öğrenciler katıldı.
 
Kaymakam Atlı, yaptığı konuşmada, SGK kurulmadan önce sağlık hizmetlerinin çok dağınık ve karmaşık bir yapıda olduğunu ifade ederek, "Ayrı ayrı hastanelerde hizmet alınıyordu. Tek çatı ile birlikte herkes istediği hastanede hizmet alabiliyor, yaşlılarımızın maaşları evlerine kadar götürülerek kendilerine teslim ediliyor" dedi.
 
SGK İl Müdürü Bulut ise 2006 yılında kurum adına bir devrim yapıldığını belirterek, "Ssk, BAĞKUR ve Emekli Sandığı aynı çatı altında birleştirilerek vatandaşlarımız arasında hizmet eşitliği sağlandı. Açılan SGK merkezlerimizle hizmetlerimizi halkımızın ayağına getirdik. İnşallah Of'a yakışan, kurumuza ait yeni bir bina inşa ederek daha kaliteli ortamda, Of ve komşu ilçe halklarına hizmet vereceğiz" diye konuştu.
 
Program sonunda Sosyal Güvenlik Kurumu ve Milli Eğitim Bakanlığı'nca ortaklaşa hazırlanan "Güven ve Yarışçı Çocuklar" adlı kitap ve animasyon film içeren CD'ler öğrencilere dağıtıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel