SGK İl binasının açılış töreni yapıldı

Trabzon'da bugün saat 11:00'da başlayan törenle T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürlüğü binasının açılış töreni gerçekleştirildi. Törende Mehtr takımı çeşitli marşlar ile halkı yoğun sıcak altında canlı tutmaya çalıştı. Trabzon Valisi Recep Kızıl

SGK İl binasının açılış töreni yapıldı

Trabzon'da bugün saat 11:00'da başlayan törenle T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürlüğü binasının açılış töreni gerçekleştirildi. Törende Mehtr takımı çeşitli marşlar ile halkı yoğun sıcak altında canlı tutmaya çalıştı. Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'da açılışa katınlar arasındaydı. Açılış öncesi Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, SGK İl Müdürü Musa Bulut SGK önemi ile ilgili açıklamalarını yaptıktan sonra SGK binasının önünde kurdele keserek açılışı gerçekleştirdiler. Öte yandan açılış törenine katılacak olan Bakan Faruk Çelik, önceden belirlenmiş olan iş programı yüzünden açılışa katılamayacağını bildirdi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel