Sezeroğlu'na TTSO'da yeni görev

TTSO, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan Sağlık Komisyonu Başkanlığına Tayfun Sezeroğlu seçildi. Komisyonun, Trabzon’un sağlık merkezi konumunu koruması ve geliştirmesi doğrultusunda çalışmalarda bulunacağını belirten Sezeroğlu, “Trabzon’a

Sezeroğlu'na TTSO'da yeni görev

TTSO, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan Sağlık Komisyonu Başkanlığına Tayfun Sezeroğlu seçildi. Komisyonun, Trabzon’un sağlık merkezi konumunu koruması ve geliştirmesi doğrultusunda çalışmalarda bulunacağını belirten Sezeroğlu, “Trabzon’a yeni sağlık yatırımları kazandırmalıyız. ” diye konuştu.

TTSO Sağlık Komisyonu Başkanı Tayfun Sezeroğlu, Trabzon’un sağlık merkezi için altyapısını geliştirmiş olmasına karşın yeni yatırımlara ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. 

Komisyonun bu aşamada sektörün altyapısının güçlendirilmesine katkı sağlamak için çalışmalarda bulunacağını kaydederek, “ Trabzon, Türkiye’nin en önemli sağlık merkezlerinden biri haline geldi. Sadece Doğu Karadeniz Bölgesi’nden değil ülkemizin diğer bölgeleri ve büyük kentlerden gelen vatandaşlara da hizmet veriliyor.” dedi.

SEZEROĞLU: ÖZEL SEKTÖRÜN YATIRIMLARI SAĞLIK ALTYAPISINI GÜÇLENDİRİYOR

Yakın zamanda özel sektörün Trabzon’da sağlık yatırımlarının hız kazandığını ifade eden Tayfun Sezeroğlu  “Önümüzdeki dönem de Trabzon’daki kamu ve özel sektörün sağlık yatırımları teşvikine devam edilmelidir.”

SEZEROĞLU: SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ESKİYEN TEKNOLOJİLER YENİLENMELİDİR

Sezeroğlu, sağlık sektörünün hayati önem taşıdığını vurgulayarak mevcut hastanelerde kullanılmaya devam eden eski teknolojilerin yenilenmesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Yeni açılan hastanelerde son teknolojik tıbbı cihazlarla donatıldığını anımsatarak, “ Bir yandan mevcut hastanelerimizde hala kullanılmakta olan eski teknoloji tıbbı cihazların da yenilenmesi yapılmalıdır.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel