Seymenoğlu'ndan bayram mesajı

Ak Parti Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Seymenoğlu yayımladığı mesajda şunları söyledi:  “ 11 ayın sultanı Ramazan ayının sona erdiğinin habercisi olan ‘Ramazan Bayramını’ idrak etmenin mutluluğunu

Seymenoğlu'ndan bayram mesajı
Ak Parti Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Seymenoğlu yayımladığı mesajda şunları söyledi: 
 
“ 11 ayın sultanı Ramazan ayının sona erdiğinin habercisi olan ‘Ramazan Bayramını’ idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 
 
Kültürümüzün en önemli unsurlarından olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları, bu gibi özel günlerde had safhaya ulaşmakta, toplumun tüm katmanları arasındaki bağı güçlendirirken, bizlere de yarınlar için umut aşılamaktadır.
Pek çok alanlarda gerçekleştirilen atılımlar sayesinde, bugün geleceğe devlet ve millet olarak güvenle bakmakta, insanlarımıza daha iyi hayat şartları sağlamak yolunda, kararlılıkla ilerlemekteyiz. Bu kararlılığımızdaki itici güç, ülkemizin zenginliklerinde, mevcut potansiyelinde ve milletimizin ortak değerlerinde yatmaktadır. Bayramlar bu gibi ortak değerlerin hatırlanmasında vesile olmaktadır.
 
Bu çerçevede, birlik ve dayanışma içerisinde ülkemizi ileriye taşıyacak projeler geliştirmeli, bu yolda azim ve kararlılıkla yürümeliyiz. Unutmamalıyız ki, bu çabalar aydınlık bir gelecek için, hepimizin ortak sorumluluğudur.
 
Millet olarak, ‘Ramazan Bayramını’ doya doya yaşamalıyız. Her şeye kadir olan ‘Yüce  Allah (c.c.)’ , bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Tüm halkımızın, hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramı geçirmesini temenni ederek, güzellik, birlik ve beraberliklerle dolu, küskünlüklerin son bulduğu bir Bayram diliyorum.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel