Sevgilisi ayrılmak isteyince...

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde bir gencin 16 yaşında bir kızı alı koyduğu iddia edildi.Edinilen bilgiye göre lise öğrencisi S.M bir süre duygusal arkadaşlık yaptığı  gençten ayrılmak istedi. Genç kız arkadaşının bu isteğini r

Sevgilisi ayrılmak isteyince...

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde bir gencin 16 yaşında bir kızı alı koyduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre lise öğrencisi S.M bir süre duygusal arkadaşlık yaptığı  gençten ayrılmak istedi. Genç kız arkadaşının bu isteğini ret edince S.M ayrılmakta ısrar etti. Kız arkadaşının kendisini bırakmasını kendisine yediremeyen Y.T (18) S.M’nin kolundan tutarak sürüklemeye başladı.

S.M korkudan bağırmaya başlayınca sesini duyan okul öğretmenleri yardımına koştu. Öğretmenleri kızgın sevgiliden S.M’yi kurtarınca karakola giderek Y.T’den şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanan Y.T suçlamaları kabul etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel