Servis sürücüleri isyanda

 Değirmendere Mahallesi'nde bulunan şehirlerarası otogarda servis sürücüleri isyanda. Araçlarını Trabzon Otogarı'na park edecek yerleri olmayan servis sürücüleri otogar dışında park yapınca 100 bin liralık araçları hasar görüyor. Park sorununun bir an önc

Servis sürücüleri isyanda

 

Değirmendere Mahallesi'nde bulunan şehirlerarası otogarda servis sürücüleri isyanda. Araçlarını Trabzon Otogarı'na park edecek yerleri olmayan servis sürücüleri otogar dışında park yapınca 100 bin liralık araçları hasar görüyor. Park sorununun bir an önce son bulmasını talep eden servis sürücüleri yetkilileri göreve çağırdılar. Otogar girişinde yolu kapatan sürücüler, "Bu araç 100 bin liralık bir araç. Araca üçüncü defa çarptılar. Bizim isteğimiz otogarda servis arabalarının çekilebileceği bir yer" dediler.
 
HIRSIZLIK HAD SAFHADA 
 
Otogarda güvenliğin olmadığını ileri süren servis sürücüleri, "Burada çok büyük otopark sorunu var ancak hiç kimse ilgilenmiyor. Her gün kavga gürültü, bıktık usandık. Dünyanın parasını veriyoruz araçlara. Otogarda kimse görevini yapmıyor. Zabıta görevini yapmıyor. Dilenciler burada vatandaşın çantalarını çalıyor. Küçük yaşta dilenciler buraya musallat oldu, akşama kadar para istiyorlar. Hırsızlık had safhada" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler