Senmisin ATM'de bekleten!

 Trabzon’un kemerkaya mahallesinde bulunan bir bankanın ATM’sinde yaşlı adama sıra dayağı.Trabzon’da Ö.O 64 yaşındaki yaşlı adam özel bir banka şirketine ait ATM önünde işlem yaptığı sırada işlemin uzun sürmesinden rahatsız olan sıradaki diğer müşterilerl

Senmisin ATM'de bekleten!

 

Trabzon’un kemerkaya mahallesinde bulunan bir bankanın ATM’sinde yaşlı adama sıra dayağı.

Trabzon’da Ö.O 64 yaşındaki yaşlı adam özel bir banka şirketine ait ATM önünde işlem yaptığı sırada işlemin uzun sürmesinden rahatsız olan sıradaki diğer müşterilerle arasında tartışma yaşandı. Sırada bekleyen bayan müşterilerinin sözlü uyarılarına erkek müşterilerde eklenince tartışma yerini kavgaya bıraktı.

Bu sırada yan ATM’de işlem yapmakta olan faili meçhul bir şahıs “kaç saattir burada işlem yapıyor milleti bekletiyorsun.”şeklinde konuşarak yaşlı adamı tehdit ederek üzerine yürüdü. Çıkan tartışma yerini arbedeye bırakırken hızını alamayan kimliği belirsiz şahıs yaşlı adamı darp ederek kayboldu.

Gözlükleri kırılan yaşlı adamı çevredekiler hastaneye kaldırırken kimliği belirsiz şahıs hakkın polis inceleme başlattı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel