Seni döve döve öldürürüm!

Trabzon’da yaklaşık 10 gün önce gece geç saatlerde, küçük kızı kendisine gösterilmediği gerekçesiyle sahil kenarında elinde benzin şişesiyle intihar girişiminde bulunan Barış A. şimdi de farklı bir olayla gündeme geldi. Şahsın çocuğunun 5 yıl önce Urfa’da

Seni döve döve öldürürüm!
Trabzon’da yaklaşık 10 gün önce gece geç saatlerde, küçük kızı kendisine gösterilmediği gerekçesiyle sahil kenarında elinde benzin şişesiyle intihar girişiminde bulunan Barış A. şimdi de farklı bir olayla gündeme geldi. Şahsın çocuğunun 5 yıl önce Urfa’dan kendisine kaçarak birlikte yaşamaya başladığı Güzel Elçi’den olduğu ortaya çıkmıştı. 
 
İlk eşinden resmi olarak henüz ayrılmayan Barış A’ya inanarak birlikte yaşamaya başlayan kadının sık sık Barış A. tarafından şiddete maruz kalmaya başladığı iddia edildi. Aralarında şiddetli geçimsizlik baş gösterince devlete sığınma talebiyle başvuran 22 yaşındaki kadına devlet tarafından koruma tahsis edildi. Ayrı yaşadığı sırada kayalıklara çıkarak intihar şovunda bulunan şahıs ile araya büyüklerin girmesi sonrası tekrar görüşmeye başlayan Güzel Elçi bir kez daha şok yaşadı. Genç kadın kendisine devlet koruması verildiği halde nikahsız yaşadığı adam tarafından çocuğunun gözleri önünde feci şekilde dövüldü. Sağ gözünde damar çatlayan, burnu ve bir dişi kırılan talihsiz kadın savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. 
 
Genç anne, “Olay Esiroğlu beldesinde olduğu için dosyamı Maçka Jandarma Komutanlığına gönderebileceklerini söylediler. Jandarmaya daha önce gittiğimde herkesin gözü önünde benim özel eşyalarımı karıştırıp evraklarımı almasına kimse ses çıkartmamıştı. Savcılığa suç duyurusunda bulunmamam için ‘Beni şikayet edersen ant olsun seni meydanın ortasında döve döve öldürürüm’ diye tehdit etti” dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler