"Sen Trabzon'un Fatih'isin"

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Trabzon gezisinde tarihi ve turistik yerleri gezerek restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.Bir dizi incelemelerde bulunmak için Trabzon’a gelen bakan Ertuğrul Günay’ın tarihi ve turistik yerlere yaptığı ziyare

"Sen Trabzon'un Fatih'isin"

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Trabzon gezisinde tarihi ve turistik yerleri gezerek restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Trabzon’a gelen bakan Ertuğrul Günay’ın tarihi ve turistik yerlere yaptığı ziyaretlere Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fezvi Gümrükçüoğlu’da katıldı.

Bakan Günay’a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Gümrükçüoğlu’na, Bakan Günay Kızlar Manastırı’nda ki incelemeler sırasında “Trabzon’a çok güzel hizmetler yaparak büyük projelere imza atıyorsunuz. Sen Trabzon’un Fatih’isin” şeklinde iltifatta bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu ise, yaptıkları hizmetlerde hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Bakan Günay’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler