Sen misin gelin arabası önünü kesen

 Trabzon’un Kemerkaya mahallesinde bulunan bir düğün salonu önünde bekleyen O.Ö (25) düğün salonu görevlileri tarafından darp edildiği iddiası ile polisten yardım istedi.Olay dün akşam saat 19:00 sıralarında meydana geldi. Düğün salonu önüne gelen O.Ö gel

Sen misin gelin arabası önünü kesen

 

Trabzon’un Kemerkaya mahallesinde bulunan bir düğün salonu önünde bekleyen O.Ö (25) düğün salonu görevlileri tarafından darp edildiği iddiası ile polisten yardım istedi.

Olay dün akşam saat 19:00 sıralarında meydana geldi. Düğün salonu önüne gelen O.Ö gelin arabası önüne atlayarak zarf almak istedi. Bu sırada aracın hızlı gelmesi nedeniyle düğün konvoyunu tehlikeye düşürdüğü gerekçesi ile düğün sahipleri tarafından uyarıldı.

Düğün sahipleri ile tartıştığını gören düğün salonu görevlileri O.Ö’yü salon önünden uzaklaştırmak istedi. Bu sırada kısa süreli bir arbede oluştu. Çıkan arbedede O.Ö’yü görevliler darp etti iddia edildi. Karakola giden genç şahıslar hakkında sıç duyurusunda bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler