Sema Kızılcık’tan Hamdiye Nineye Ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, adeta Trabzon ve Trabzonspor’la özdeşleşmiş Hamdiye Asan’ı Düzköy İlçesindeki köyünde ziyaret etti.Trabzon’daki birçok sosyal etkinlikte ve Trabzonspor’un maçlarında, kendine özgü giyimi, arkasındaki

Sema Kızılcık’tan Hamdiye Nineye Ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, adeta Trabzon ve Trabzonspor’la özdeşleşmiş Hamdiye Asan’ı Düzköy İlçesindeki köyünde ziyaret etti.

Trabzon’daki birçok sosyal etkinlikte ve Trabzonspor’un maçlarında, kendine özgü giyimi, arkasındaki sepeti, elindeki yün örgüsü, Trabzonspor forması ve kaşkoluyla yer alan Hamdiye Asan, Sema Kızılcık’ı her gördüğünde köyünde yaptırmakta olduğu evine davet etti.

Bu davet üzerine Sema Kızılcık, beraberindeki Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan’ın eşi Nihal Sarıaslan ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras’ın eşi Yeşim Aras ile birlikte Düzköy İlçesi Çiğdemli Köyündeki Hamdiye nineyi ziyaret etti.

Hamdiye ninenin köyünde inşa ettirmekte olduğu evi gezen bayan Kızılcık, evdeki bazı eksikliklerin giderilmesi için kendisine yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.

Hamdiye Asan da bayan Kızılcık’ın kendisine yapmış olduğu sürpriz ziyaret karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Hanımefendi beni Trabzon’da ne zaman görse halimi, hatırımı soruyor ve bana yardımcı oluyor. Bende kendisini köyüme davet etmiştim. Geleceğini söz vermişti. Bugün de sözünü tutarak beni ziyaret etti. Ne kadar mutlu olduğumu ifade edemiyorum. Ona çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler