Sel bölgesinde Ramazan hazırlığı

Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından bölgede hayat normale dönmeye başlarken, selin en çok zarar verdiği Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleri Ramazan hazırlıklarına başladı.Canik ilçesinde 4 Temmuz tarihinde yaşanan sel felaketi sonrasında bölgede bele

Sel bölgesinde Ramazan hazırlığı

Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından bölgede hayat normale dönmeye başlarken, selin en çok zarar verdiği Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleri Ramazan hazırlıklarına başladı.


Canik ilçesinde 4 Temmuz tarihinde yaşanan sel felaketi sonrasında bölgede belediyeler tarafından yapılan temizlik çalışmaları sonrası hayat normale dönmeye başladı. Selin bıraktığı izlerin ortadan kalkmasıyla birlikte mahalle sakinleri yaklaşan Ramazan ayının hazırlıklarına başladı. Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleri bir araya gelerek, evlerinin önüne kurdukları ocaklarda yufka açtı. Selden dolayı çok mağdur olduklarını belirten kadınlar, “Selden sonra devletimiz hemen elini uzatarak bizim mağduriyetlerimizi giderdi. Önümüzdeki Ramazan ayına da hazırlık için yufkalarımızı açıyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler