Şehitlere rağmen Tarkan da...!

Türkiye şehit haberleriyle yıkılırken Trabzan'daki konsere tepkiler çığ gibi büyüyor. Fanta'nın düzenlediği Tarkan ve Manga konseri bugün 13 mehmetçiğin şehit olmasına rağmen Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) devam ediyor.İlk olarak Manga'nın çıktığ

Şehitlere rağmen Tarkan da...!

Türkiye şehit haberleriyle yıkılırken Trabzan'daki konsere tepkiler çığ gibi büyüyor. Fanta'nın düzenlediği Tarkan ve Manga konseri bugün 13 mehmetçiğin şehit olmasına rağmen Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) devam ediyor.

İlk olarak Manga'nın çıktığı konser şu sıralarda Tarkan'ın sahne almasıyla devam ediyor.

Trabzonlu vatandaşların büyük tepkisinin olduğu konsere, ilginin beklenenden az olduğu ancak konserin böyle yaslı bir günde iptal ettirilmeden devam etmesine büyük tepki var.

Tarkan sahneden erken ayrıldı, "Ben ülkemiz için önemli olan şehitlerimizi buradan anıyorum. Sanki sahnede değilim şu geçen zaman içinde fazla durmak istemiyorum. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel