Şehit gazi yakınları yemekte buluştu

 Trabzon Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında şehit, gazi yakınlarına, yetim ve öksüz çocuklar ile engelli vatandaşlara yemek verildi. Yemekte konuşan İl Müftü Vekili Yasir Ataş, Kutlu Doğum Haftasının her geçen yıl geniş katıl

Şehit gazi yakınları yemekte buluştu

 

Trabzon Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında şehit, gazi yakınlarına, yetim ve öksüz çocuklar ile engelli vatandaşlara yemek verildi.
 
Yemekte konuşan İl Müftü Vekili Yasir Ataş, Kutlu Doğum Haftasının her geçen yıl geniş katılımlarla gerçekleştirildiğini söyledi. Trabzon ili olarakta hafta boyunca bir çok etkinlik gerçekleştirildiğini dile getiren Ataş, "Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yılda şehit, gazi yakınları ile yetim, öksüz ve engelli vatandaşlara yönelik Kutlu Doğum yemeği organizasyonu gerçekleştirdik. Yemeğe il ve ilçelerdeki protokolümüzde katıldı. Amacımız iki taraf arasındaki gönül bağını daha artırmaktır." dedi.
 
Yemeğin ardından yapılan dua ile sona eren programa; Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, İran Trabzon Başkonsolosu Meşhud Nohasi, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta, Kaşüstü Belediye Başkanı Mustafa Çam, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kara, CHP İl Başkanı Yavuz Karan, Kızılay Başkanı Fuat Adıgüzel, Müftü Yardımcıları Yasir Ataş, Mehmet Genç, Hasan Güneş, ilçe müftüleri, din görevlileri ve diğer davetliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel