Şehit Dulger Trabzon'da

Afyon’daki patlamada şehit olan 25 askerden birisi olan Trabzonlu Onbaşı Onur Fikret Dulger 11:30’da Trabzon havalimanına indi. Şehit Onbaşı Dulger’in naaşını Cevre ve Şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon valisi Dr Recep Kızılcık , Belediye başkanı

Şehit Dulger Trabzon'da

Afyon’daki patlamada şehit olan 25 askerden birisi olan Trabzonlu Onbaşı Onur Fikret Dulger 11:30’da Trabzon havalimanına indi. Şehit Onbaşı Dulger’in naaşını Cevre ve Şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon valisi Dr Recep Kızılcık , Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu komutanlar ve çok sayıda Trabzonlu vatandaş karşıladı.

Havalimanından büyük konvoy ile hareket eden Şehit On Başı Dulger’in naaşı önce Trabzon Beşirlide bulunan evine ardından Akçaabat İlçesinde İkindi namazı ardından  kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

Bakan Bayraktar hacvaminının ardından Şehit onbaşı Onur Fikret Dülger'in evine giderek acılı aileye başsağlığı dileğinde bulundu

 

4.20120916145610.jpg

 

Bayraktar duygulu anlar yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler