Şehit çocukları Karadeniz'de moral buldu

Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'nce 'Şehit ve Gazi Çocukları Kültür Gezisi' düzenlendi. Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 3 ili kapsayan gezi programı 27 çocuğun katılımıyla gerçekleşti. Artvin, Rize ve Trabzon'u kapsayan gezi kapsamında söz konu

Şehit  çocukları Karadeniz'de moral buldu
Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'nce 'Şehit ve Gazi Çocukları Kültür Gezisi' düzenlendi. Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 3 ili kapsayan gezi programı 27 çocuğun katılımıyla gerçekleşti.
 
Artvin, Rize ve Trabzon'u kapsayan gezi kapsamında söz konusu şehirlerin tarihi ve kültürel mekanları ziyaret edildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri, "Şehit ve gazi çocuklarımız Karadeniz gezisiyle moral buldu. Çocuk yuvaları ile tatil beldeleri ziyaret edildi. Bu gezinin ikinci ayağını sömestre tatilinde yine gerçekleştireceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel