Şehit aileleri ve gazilere anlamlı ziyaret

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Of ilçesinde yaşayan şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.Of ilçesindeki bir restoranda verilen yemeğe, Sema Kızılcık'ın yanı sıra Of Kaymakamı Eren Arslan ve eşi Sermin Arslan, Ak Parti Trabzon

Şehit aileleri ve gazilere anlamlı ziyaret

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Of ilçesinde yaşayan şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Of ilçesindeki bir restoranda verilen yemeğe, Sema Kızılcık'ın yanı sıra Of Kaymakamı Eren Arslan ve eşi Sermin Arslan, Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu'nun eşi Zeynep Bıyıklıoğlu, EMŞAT Başkanı Songül Erdem, Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kızılcık, bu tür toplantılarla bir araya gelerek şehit yakını ve gazilerin dertlerine ve neşelerine ortak olmayı amaçladıklarını belirterek, "Şehit yakınları ve gazilerimizle fırsat buldukça bir araya gelip onları yakından tanımak, sorunlarını dinlemek ve dertlerine ortak olmak başlıca görevimiz. Bizler onların yalnız olmadığını, yanlarında olduğumuzu hissettirip mutlu olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bir nebze de mutlu ediyorsak biz de mutlu oluyoruz" dedi.

Daha sonra Gazi Bayram Yıldırım'ın evini ziyaret eden Kızılcık, Yıldırım'ın 20 gün önce dünyaya gelen bebeğine çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel