Sefaletin Penceresinde Yaşam Savaşı

Beşikdüzü ilçesinde 63 yaşındaki Şamil Kılıç, ilçe merkezine bağlı Yeni Cami bitişiğindeki tek göz odasında 36 yıldır sefalet içinde yaşıyor BODRUM’DA YAŞIYOR 9 yaşında iken ağaçtan düşerek bel kemiği kırılan ve omurilik felci olan Şamil Kılıç, o günden b

Sefaletin Penceresinde Yaşam Savaşı

Beşikdüzü ilçesinde 63 yaşındaki Şamil Kılıç, ilçe merkezine bağlı Yeni Cami bitişiğindeki tek göz odasında 36 yıldır sefalet içinde yaşıyor

 
BODRUM’DA YAŞIYOR
 
9 yaşında iken ağaçtan düşerek bel kemiği kırılan ve omurilik felci olan Şamil Kılıç, o günden beri yatağa bağlı olarak yaşıyor. 17 yıl öncesine kadar annesiyle birlikte yaşayan Kılıç, onun ölümünden sonra maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalınca babadan kalan az miktarda fındık bahçesini satarak Beşikdüzü ilçesindeki hayırsever bir vatandaşın bodrum katındaki tek gözlü bir odaya yerleşmiş.
 
10 LİRA’YA YAŞAM SAVAŞI
 
Şamil Kılıç’ın tek geçim kaynağı babasından kalan 320 TL’lik aylık. Kılıç, eline geçen bu parayla yiyecek dahil olmak üzere diğer ihtiyaçlarını karşılıyor. Böbrek ve bağırsak rahatsızlığı nedeniyle komşularının getirdiği her yemeği yiyemediğini ifade eden Kılıç, kullanabildiği küçük kaplar sayesinde yatağının kenarında bulunan küçük tüpte yemek pişiriyor ve kendisinin pişirdiği yemek onu daha çok mutlu ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel