Seçim sonrası Trabzon kulisleri

Katıksız 32 Bin Oy Seçimlerin üzerinden 3 gün geçti. Dün Ortahisar CHP Belediye Meclis Üye Adayı Ömer Dayı ile konuştuk. Bir değerlendirme almak istedik. Dayı, ‘Seçimde büyük mücadele verdik.32 bin oy aldık. Katkısız 32 bin oy. Destek veren herkese teşekk

Seçim sonrası Trabzon kulisleri

Katıksız 32 Bin Oy 

Seçimlerin üzerinden 3 gün geçti. Dün Ortahisar CHP Belediye Meclis Üye Adayı Ömer Dayı ile konuştuk. Bir değerlendirme almak istedik. Dayı, ‘Seçimde büyük mücadele verdik.

32 bin oy aldık. Katkısız 32 bin oy. Destek veren herkese teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Siyasette küsmek yok.

Biz her zaman dava için çalışmaya devam edeceğiz’ dedi. Nazım Özcan ise, belli bir süre konuşmayacağını ancak, bazı kırgınlıkları olduğunu söyledi.

17 İlçeyi Birlikte Gezdik Devamı diğer sayfa'da 

AK Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın seçimin son 10 gününde 17 ilçeyi gezdiğini, vatandaşların kendisine büyük ilgi gösterdiğini ve hizmetlerinden dolayı desteklerini verdiğini söyleyerek, ‘Sayın Bakanımız 2.5 yılda iz bıraktı.

Bundan sonra da milletvekilimiz olarak bizimle’ dedi

Beşikdüzü Oyları Devamı diğer sayfa'da 

Beşikdüzü’nde AK Parti’nin belediye meclisi üyesi sayısı sekizden yediye düştü. Edindiğimiz bilgilere göre, Beşikdüzü’nde 1012 nolu Beşikdağ Mahallesi’nde bulunan sandıktaki 116 ve 1054 nolu KULİS CHP LOGO KATIKSIZ 32 BİNSayvancık Mahallesi’nde bulunan sandıktaki 68 Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclisi üyesi oyu Bağımsız Türkiye Partisi’ne yazılmış. CHP Beşikdüzü İlçe Teşkilatının yaptığı itiraz sonucunda yapılan incelemede itirazın haklı olduğu görülerek belediye meclisi üyeliği kazandığı açıklanan AK Parti’den Erdal Aksoy’un üyeliğinin düşürülerek yerine Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mehmet Bayram’ın meclis üyesi olduğu açıklandı. Beşikdüzü’nde belediye meclisi üyesi dağılımı şöyle oluştu: AK Parti:7, CHP:5, MHP: 3. Öte yandan Beşikdüzü CHP İlçe Yönetimi belediye başkanlığı seçimlerine de itiraz etti. İlçe Başkanı Mustafa Gültepe, kullanılan oy sayısı ile sandıktan çıkan oylar arasında tutarsızlıkların olduğu, toplam 701 oyun geçersiz sayılmasından dolayı itirazlarının devam ettiğini söyledi.

 

Hayri Birinci Kimleri Ziyaret Edecek? Devamı diğer sayfa'da 

İki dönem bağımsız olarak belediye başkanlığı görevi yürüten Hayri Birinci devir teslim töreninin ardından ilçe esnafını ziyaret ederek helallik isteyerek veda edeceğini açıkladı. Büyükliman Bölge Temsilcimiz Tuncay Hacıfettahoğlu’na konuşan Başkan Birinci, “Ben Vakfıkebir’in hizmet alması için yeni başkana her zaman destek olacağım. Kendisi başarısız olsun diye hiçbir zaman gayret göstermeyeceğim. Bunu zamanla herkes görecek. Hiç kimseye kırgın değilim. Bu millet beni iki dönem bağımsız olarak belediye başkanı seçti. Oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Herkese minnettarım. Son olarak ilçedeki tüm esnaflarımızı gezerek veda edeceğim. Özellikle altını çizmek istiyorum ki; Bu ziyaretlerim bir istikbal beklentisi için olmayacak. Ben 30 Mart tarihi itibari ile bir daha açmamak üzere siyasi yaşamımı noktaladım.  Esnaflarımızdan, vatandaşlarımızdan helallik isteyeceğim, eğer kalbini kırmış olduğum insanlar varsa özür dileyeceğim. Yeni belediye başkanına her konuda destek olmalarını rica edeceğim. Bundan sonra bizim misyonumuz destek olmaktır. Eğer ihtiyaç duyulursa katkı sunmaktır.  Beni seven ve destek veren herkesten ricam şudur; asla kimse ile küsmeyin, kırılmayın. Yeni belediye başkanına destek olun. Bu ilçe hepimizindir. Eleştirerek karalayarak hiçbir yere varamayız.  Vakfıkebir bu bölünmeleri, bu sancıları yaşamasın” dedi. Bende kendisini be düşüncelerini sizlere aktarmak istedim.

20 Yıllık Deneyim Devamı diğer sayfa'da 

Trabzon’da adı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterleri arasında geçen Musa Bulut’un 20 yıllık bir devlet deneyimi var: ‘1971 yılında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde doğan Musa Bulut, İlk Orta ve Lise öğrenimini Akçaabat’ta tamamladıktan sonra 1990 senesinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1993 yılında Bağ Kur Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında müfettiş yardımcısı olarak göreve başladı. 2003 yılında Başmüfettiş oldu. 2006 yılında Sosyal Güvenlik Kurumlarının birleşmesi sonucu Sosyal Güvenlik Başmüfettişi olarak görevini sürdürdü. 27.11.2011 tarihi itibariyle de Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Ankara Grup Başkanı olarak görevlendirilmiştir. 29.06.2012 tarihinde SGK Trabzon İl Müdürü olarak atandı ve 2014 mahalli idareler seçiminde Akçaabat’tan belediye Başkan aday adayı oldu.  Musa Bulut evli ve üç çocuk babasıdır.’ Bulut, her görevin altından kalkar.

Çalışmanın Sonucunu Aldık - Devamı diğer sayfa'da 

AK Parti’nin Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Aydın ile seçimleri konuştuk. Ortahisar zaferini yorumlayan Aydın, ‘Ortahisar ilçe teşkilatı Başkanımız Temel Altunbaş, Başkan adayımız ve Başkanımız Ahmet Metin Genç ile birlikte yönetici arkadaşlarımız, kadın ve gençlik kolları olarak canla başla çalışma yaptık ve başarıyı elde ettik.

 

Afiş asandan sahada çalışama yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel