Şavşat Kaymakamına saldırı!

Alınan bilgiye göre, 31 Ekimde, bir arkadaşının Ardahan ilindeki düğününden dönen Kaymakam Altun'un aracının, tanımadığı 3 kişi tarafından takip edildiği, bunun üzerine aracını durduran Altun'un, söz konusu şahıslar tarafından tehdit, hakaret ve saldırıya

Şavşat Kaymakamına saldırı!

Alınan bilgiye göre, 31 Ekimde, bir arkadaşının Ardahan ilindeki düğününden dönen Kaymakam Altun'un aracının, tanımadığı 3 kişi tarafından takip edildiği, bunun üzerine aracını durduran Altun'un, söz konusu şahıslar tarafından tehdit, hakaret ve saldırıya maruz kaldığı iddia edildi.

Aracından inmeyen Kaymakam Altun'un telefonla araması üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan 3 şahsın, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olayın ardından Ardahan'da yayınlanan yerel bir gazetede yayımlanan ve olaya karışan şahısların, ''Kaymakam Altun'un kendilerinin yolunu kestiği ve silah çektiği, şahıslardan birinin Altun ile arasında eskiye dayalı 'kız meselesi' olduğu'' yönündeki iddialarının da yer aldığı haber üzerine Altun, avukatı Murat Kurnaz aracılığıyla tekzip yayımladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel