Savcılar görevlerine başladı

 Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu'NCA (HSYK), Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ali Yeldan görevine başladı. 2 yıl Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yaptıktan sonra Samsun Başsavcılığı'na atanan Ali Yeldan,

Savcılar görevlerine başladı

 

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu'NCA (HSYK), Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ali Yeldan görevine başladı.

2 yıl Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yaptıktan sonra Samsun Başsavcılığı'na atanan Ali Yeldan, adliye muhabirlerini makamında kabul etti.

Yeldan, Samsun'a atanmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Samsun'un huzur ve güveni için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Yeldan, şunları kaydetti:

"Önce Samsun'un adli altyapısını iyileştirmek için elimizden geleni yapağız. Adliye ve cezaevi gibi kurumları modern bir hale getirmenin gayreti içinde olacağız. Hukukun üstünlüğü için çalışacağız. Samsun için eksiklikleri tespit edip, bunların giderilmesin sağlayacağız. Vatandaşların huzur ve güveni için çaLışacağız. Her zaman suçluların karşısında olacağız. "

Bu arada, Diyarbakır 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'ndan, Samsun Adalet Komisyon Başkanlığı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Hüsamettin Otçu ile Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'ndan Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atanan Dursun Kaya Güleç de görevlerini başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel