Savcı Kılıç Erzurum'a sevk ediliyor

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, bugün eşiyle beraber şehir merkezinde alış veriş yaparken silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, askeri helikopterle Erzurum'a sevk edilecek.Kılıç, bugün saat 15.00 sıralarında eşiyle beraber alış veriş y

Savcı Kılıç Erzurum'a sevk ediliyor

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, bugün eşiyle beraber şehir merkezinde alış veriş yaparken silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, askeri helikopterle Erzurum'a sevk edilecek.

Kılıç, bugün saat 15.00 sıralarında eşiyle beraber alış veriş yapmak için ilçe merkezindeki İsmail Beşikçi Caddesi üzerinde bulunan bir şarküteri dükkanına girdi.

Kılıç, dükkandan çıktıktan sonra yüzü kapalı bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, Kılıç'a 3 el ateş etti.

Kurşunlardan ikisi Kılıç'ın göğüs bölümüne, diğeri de kafatasına isabet etti. Saldırıda ağır yaralanan Kılıç, etraftaki vatandaşlar tarafından araçla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada ilk tedavisi yapılan Cumhuriyet Savcısı Kılıç, doktorlar tarafından Erzurum'a sevk edildi. Savcı, askeri helikopterle Erzurum'a sevk edilecek. 

Saldırıdan sonra olay yerinden araçla kaçan saldırganı yakalamak için jandarma ve polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı. Olay yerindeki mobese ve iş yerlerinin kamera kayıtları da polis tarafından incelemeye alındı. Daha önce Trabzon'un Tonya ilçesinde cumhuriyet savcılığı yapan Kılıç, 2010 yılında Doğubayzıt Cumhuriyet Savcılığı görevine atanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel