Sarp sınır kapısında olaylı gece

Olay geçtiğimiz gece Sarp Sınır Kapısı’nın Gürcistan’a geçen yolcuların arama noktasında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, aranmak üzere polisin "dur" ihtarına uymayan H.Ç isimli kişi aracını polis memurlarının üzerine sürerek G.B ve İ.Ö isimli iki pol

Sarp sınır kapısında olaylı gece

Olay geçtiğimiz gece Sarp Sınır Kapısı’nın Gürcistan’a geçen yolcuların arama noktasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, aranmak üzere polisin "dur" ihtarına uymayan H.Ç isimli kişi aracını polis memurlarının üzerine sürerek G.B ve İ.Ö isimli iki polis memurunun yaralanmasına neden oldu. Yaralı polis memurları H.Ç’yi durdurabilmek için silah kullandı. Seken kurşunlar S.Ç isimli bir vatandaşın yaralanmasına neden oldu. H.Ç ise ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

S.Ç ve H.Ç Hopa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, polis memurları G.B ve İ.Ö’nün hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildikleri öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler