Şarj aletine Uyuşturucu madde

 Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Trabzon’un Of ilçesinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçunun önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 8 kişi çıkarıldıkları mahkeme

Şarj aletine Uyuşturucu madde

 Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Trabzon’un Of ilçesinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçunun önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 8 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Polis tarafından yapılan aramalarda bir miktar esrar maddesinin cep telefonu şarj cihazının içene saklanmış şekilde bulunması dikkat çekti.

 Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Trabzon’un Of ilçesinde 4 haziran günü yaptıkları uyuşturucu operasyonuna ait görüntüleri basınla paylaştı.

 8 KİŞİ TUTUKLANDI

KOM ekipleri ilçede yaptıkları eş zamanlı operasyonlarda 8 kişi göz altına alınarak, 49,04 gram kubar esrar maddesi ve 32,77 gram Bonzai maddesi ele geçirildi.

‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanımını Kolaylaştırmak’ suçundan gözaltına alınan E.A, E.D, E.Y, Ü.A, O.S, F.A, C.G ve K.K adlı şahıslar Of ilçesinde çıkarıldıkları Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik E Tipi Kapalı Ceza Evi’ne gönderildi.

 UYUŞTURUCUYU ŞARJ CİHAZINA SAKLADILAR

Operasyona ait görüntülerde, polis ekipleri yaptıkları aramalarda kargo ile gönderime hazır halde olan bir poşeti şüphe üzerine açtı. Açılan kargo poşeti içerisinde bulunan cep telefonuna ait şarj cihazını tornavida ile söken polis, şarj cihazının içinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirmesi dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel