Sarıgül'den CHP'nin çağrısına yanıt

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in sözleri soruldu.Tekin, Sarıgül'ün CHP'ye katılıp katılmayacağı tartışmalarına ilişkin, "CHP’ye gelecekse bir karar verip kararını açıklamalı. Tartışmalara sebebiyet veri

Sarıgül'den CHP'nin çağrısına yanıt

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in sözleri soruldu.

Tekin, Sarıgül'ün CHP'ye katılıp katılmayacağı tartışmalarına ilişkin, "CHP’ye gelecekse bir karar verip kararını açıklamalı. Tartışmalara sebebiyet verilmemeli" demişti.

"Benim bir yere gelmem önemli değil. Bana herhangi bir şeyde ihtiyaç duyuluyorsa Türkiye Değişim Hareketine ihtiyaç duyuluyorsa Mustafa Sarıgül herhangi bir yerde göreve çağrılıyorsa bunu değerlendirmek lazım" diyen Sarıgül şunları söyledi:

VATANDAŞ NE İSTİYORSA O

"Dolaştığım yerlerde yurttaşlarımın nabzına bakıyorum. Bir siyasinin, 'Ben bir yere geliyorum' demesi doğru değil. Önemli olan yurttaşlarımız sizi nerede görmek istiyor, toplumun her kesimi sizi nerede görmek istiyor ona bakmak lazım.Türkiye'yi dolaşıyor, yurttaşlarımla hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden konuşuyorum. Çünkü gerçekten bugüne kadar yaptığım çalışmalarda, CHP'nin gençlik kollarının 1979 yılında bana öğretmiş olduğu bir olay var; ayrım yapmadan, ötekisi olmadan mücadelemize devam etmek. O nedenle önümüzdeki günlerde arkadaşlarımızla tekrar bir değerlendirme yapacağız, bir araya geleceğiz.

Yurttaşlarım beni nerede görmek istiyorsa çalışma arkadaşlarımla konuşarak onun değerlendirmesini yapacağız. Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin tüm yurttaşlarımız bizi nerede görmek istiyorsa önümüzdeki günlerde oradayız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel