Sarı" Trabzon Çin'e bağlanmalı"

   Trabzon Demiryolu Platformu ve bileşenleri adına Başkan Ahmet Sarı  yaptığı açıklamada demiryolunun Trabzon'un geleceği olduğunu belirterek"  Bugüne kadar Platform olarak demiryolu konusunda sürekli çalışmalar ve projeler ürettik.  Ürettiğimiz ve üzeri

Sarı" Trabzon  Çin'e bağlanmalı"

 

 

 

Trabzon Demiryolu Platformu ve bileşenleri adına Başkan Ahmet Sarı  yaptığı açıklamada demiryolunun Trabzon'un geleceği olduğunu belirterek"  Bugüne kadar Platform olarak demiryolu konusunda sürekli çalışmalar ve projeler ürettik.  Ürettiğimiz ve üzerinde çalıştığımız projeler sonucunda yıllardır, “Avrupa’dan kalkan tren Çin’e kadar gidecek” diyorduk ve bizim bu hatta mutlaka entegre olmamız gerekliliğini vurguluyorduk.

 

 

Yıllardır verdiğimiz bu mücadelenin meyvelerinin vermeye başladığını görüyoruz.  Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Erdoğan Bayraktar’ın son yaptığı açıklamasında demiryolu fizibilite çalışmalarının bittiğini müjdelemesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Trabzon adına tarihi geçmişine kadar uzanan önemli bir proje için özellikle büyük uğraş vermesi nedeniyle takdiri hakeden sayın Bakanımız Bayraktar’a, platformumuz adına teşekkür ediyoruz.

            Demiryolu Projesi’nin ihale aşamasına geldiğini de belirten Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar’ın Trabzonlu hemşerimiz oluşu bizleri daha bir güçlendirmektedir. Demiryolu Projesi’nin gerçekleştirilmesinde kişi, kurum veya herhangi bir siyasi iktidar; kim olursa olsun O’nun destekçisi ve yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Trabzon eski tarihi misyonuna tren yolu ile kavuşup Türkiye’nin doğu tarafının da cazibe merkezi olmasına, kalkınmasına ve dev yatırımların gelmesine neden olacaktır. Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a tekrar teşekkür eder, tren yolu projesinin hayata geçmesi için elimizden geleni sonuna kadar yapacağımızı tekrar hatırlatmak istiyoruz'' dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler