Sarı: Gereksiz laflardan kaçınılmalı

Trabzon - Erzincan Demiryolu Platformu Genel Sekreteri ve MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Trabzon’a demiryolu kazandırılması projesi ile ilgili olarak “Trabzon’a tren projemiz üzerine çalışılıyor. 2023 hedefleri

Sarı: Gereksiz laflardan kaçınılmalı

Trabzon - Erzincan Demiryolu Platformu Genel Sekreteri ve MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Trabzon’a demiryolu kazandırılması projesi ile ilgili olarak “Trabzon’a tren projemiz üzerine çalışılıyor. 2023 hedefleri arasında var. Trabzon- Erzincan demiryolu hattı olacak” açıklamasını değerlendirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sarı, “Sayın Bakanımız 2023’e kadar tren yolu Trabzon’da olacak demiştir. Platform olarak bugüne kadar yaptığımız çalışmaların ilk meyvesini verdiğine inanıyorum. Sayın Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 2023 yılında demiryolu projesinin hayata geçeceği ifadesi Trabzon- Erzincan Demiryolu Platformu’nun son yaptığı basın toplantısındaki açıklamalar, Trabzon kamuoyunun iradesini ve hükümetin iradesinin ortak bir zeminde buluştuğunun göstergesidir. Geçen yıl yapılan 10. Ulaştırma şurası sonuç bildirgesinde yayınlanan 2023 strateji planındaki bu güzergah platformun ve bölge halkının istek ve arzusuyla, öncelikli sıraya alınıp, tamamlanması noktasında tüm gayretlerimizi ortaya koymalıyız” dedi.

“Bu süreçte gereksiz tartışmalardan kaçınılmalıdır” diyen Sarı “Şu anda bakanımız Yıldırım’ın bu açıklaması olumlu bir sürecin yaşandığının göstergesidir. Platformu oluşturan ve bugüne kadar yapılan tüm tren yolu çalışmalarının ürünüdür. Bu hedef doğrultusunda kararlılıkla hareket etmeliyiz. Fakat ayrı ayrı değil oluşturduğumuz platformun içerisinde bir güç olarak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel