Sarhoş yolcu THY uçağını birbirine kattı

Olay Atatürk Havalimanı'nda bu akşam saatlerinde yaşandı. Türk Havayollarına ait TK2835 nurmaralı İstanbul-Trabzon uçağına binen sarhoş yolcu görevlilere zor anlar yaşattı. Sarhoş yolcu yüzünden uçak tam 1 saat rötar yaptı.ÖNCE BAŞKASININ YERİNE OTURDUGör

Sarhoş yolcu THY uçağını birbirine kattı

Olay Atatürk Havalimanı'nda bu akşam saatlerinde yaşandı. Türk Havayollarına ait TK2835 nurmaralı İstanbul-Trabzon uçağına binen sarhoş yolcu görevlilere zor anlar yaşattı. Sarhoş yolcu yüzünden uçak tam 1 saat rötar yaptı.

ÖNCE BAŞKASININ YERİNE OTURDU

Görevliler önce Bussiness Class'ta bulunan ve kendisine ait olmayan bir koltuğa oturan yolcuyu uçağın arka kısmında bulunan boş bir koltuğa oturttu. Orada da huzursuzluk çıkarmaya devam eden yolcu polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla uçaktan inmesi için ikna edildi.

UÇAKTAN İNDİRİLDİ

Bu sırada kalkış yapmak üzere piste çıkan uçak tekrar aprona döndürüldü. Sarhoş yolcu uçaktan indirildi ama indikten sonra da olay çıkarmaya devam etti. Yolcunun güvenlik görevlilerini aşarak uçağa binmeye çalışması da kameralara yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel