Saral'dan Vali Öz'e tam destek!

Of Belediye Başkanı Murat Saral Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün belediye başkanlarını TRABRİKAB’a olan borçlarını ödeme konusunda uyarmasına tam destek verdi.Saral, “Vali Bey’in bundan sonra ödeme yapmayan belediyelerin çöplerini almayacaklarını söylemes

Saral'dan Vali Öz'e tam destek!

Of Belediye Başkanı Murat Saral Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün belediye başkanlarını TRABRİKAB’a olan borçlarını ödeme konusunda uyarmasına tam destek verdi.

Saral, “Vali Bey’in bundan sonra ödeme yapmayan belediyelerin çöplerini almayacaklarını söylemesi son derece yerinde bir tavırdır. Vali Bey bu kararında haklıdır. Hizmetin iyi ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için borçların ödenmesi gerekiyor. Belediyelerin taşın altına ellerini koyması lazım. Vali Bey bu kararı almaya mecbur kalmıştır. Başka bir çıkar yolu yok. Rize Belediyesi’nin 3 milyon TL borcu var. Bu borçların kapanması gerekiyor” dedi.

Saral, “Vali Bey belediyelerin bir miktar para yatırması sonrası yapılandırmaya yeşil ışık yakmıştı. Bu noktada herhangi bir sıkıntı yok. Yapılandırma önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Bizim Of Belediyesi olarak toplantı sonrası 100 bin TL gibi bir ödememiz oldu. Toplantıdan sonra ben borcumu ödedim. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da bu anlamda bütün belediyelere destek veriyor. Burada başka mevzular var. 1 yılda ortalama 400 bin TL çöpe para veriyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler