Saral'dan Trabzonspor eleştirisi

Ofspor Kulübü Başkanı Ercan Saral yönetimi topa tuttu. Basına yazılı bir açıklama yapan Saral, şu ifadeleri kullandı.“26 Yıllık büyük özlemimize bir kez daha yaklaşıp, bir kez daha kaybetmemizin büyük üzüntüsünü yaşarken, elimizden alınan şampiyonluğumuzu

Saral'dan Trabzonspor eleştirisi

Ofspor Kulübü Başkanı Ercan Saral yönetimi topa tuttu. Basına yazılı bir açıklama yapan Saral, şu ifadeleri kullandı.

“26 Yıllık büyük özlemimize bir kez daha yaklaşıp, bir kez daha kaybetmemizin büyük üzüntüsünü yaşarken, elimizden alınan şampiyonluğumuzun sorumlularının büyük Trabzonspor taraftarına hesap vermesi gerektiği düşüncesiyle, duygu ve düşüncelerimi açıklamak istiyorum.

  Sezon başında ve devre arasında bu takıma gerekli transferlerin yapılması gerektiğini sağır sultan bile bilirken ve de söylerken, bizim başkanımız ve yönetimimiz Tarihin en büyük borcunu yapıyor, nasıl oluyorsa bu transferleri yapmıyor ve gereksiz transferlerle yetiniyorlar.

 9 puan gibi bir farkla başladığımız ikinci devrede, gerekli gereksiz açıklamalarda rakipleri motive edecek beyanatlar veren kulüp başkanımız, soyunma odaları basılırken hakem hataları ayyuka çıkmışken ve de taraflı tarafsız herkesin ‘’Fener bu işi masada halleder’’diye düşündüğü anlarda tam bir sessizliğe bürünüyor, alaycı tavırlarla ‘’bizim AZİZ’’le kartopu oynamaya devam ediyor. Kardeşinin  Fenerbahçeli Hamdi Akın’la olan iş ilişkilerine zarar gelmemesi adına bu sessizliğini devam ettiriyordu.

 MHK ve Federasyon desteklediğini her yerde göğsünü gere gere söylüyor. Bunlara karşı bir dik duruş sergileyemiyordu.

Yönetimsel hatalar zinciri devam ederken Teknik direktörümüzde Türk futbolunun geleceği adına açıklamalar yapıyor, çözüm önerileri sunuyor. Adeta ülkeye futbol dersi veriyor ama nasıl oluyorsa evinin önünü görmüyor. Trabzon şehrinin diğer profesyonel takımları can çekişiyorken ülke futbolunun nasıl kalkınacağını anlatmaya devam ediyordu.

Bir önceki yönetimin 38 trilyon borçlanmasına ‘’Kulüp batıyor, nasıl bu kadar borçlanırsınız’’diyerek kıyametler koparan, kulisler yapanlar, bugün kulübümüzü daha büyük bir borç batağıyla karşı karşıya bırakıp kaçan mali sayman ve As başkan’dan sonra sıra sanırım başkana gelmiştir.

Alt yapı oyuncularının yediği yemeği dahi sorun yapan bir başkanın devre arası harcaması gereken paranın 10 katını şampiyonluk kaçtıktan sonra harcıyor olması manidardır.

Evet şampiyonluklar bazen sahada elde edilmeyebilir ama en azından başkan ve yönetimi, konuşulması gereken yerde susmayı, susulması gereken yerde de konuşmayı tercih etmeliydiler.

Bütün bu olanlardan sonrada başkan yönetim ve bazı çevreler, topu siyasilere ve başbakan’a atarak sorumluluklarından kurtulabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.

Her insan bir takım tutabilir. Kimse bizim Trabzonsporluluğumuzu tartışamazsa bizde kimsenin başka takım tutmasını tartışamayız. Yaptıkları binlerce hatayı örtmek için yapılan bir hataya sarılmak ne bir Trabzonluya nede bir Trabzonsporluya yakışır.

Sen biraz daha fazla o koltukta oturmak için oyuncularının atacağı imzayı kullan ‘’Kongreden sonra Selçuk, Egemen ve diğerleri imza atmaya hazır‘’diyerek kulübün ve aday olmayı düşünenlerin üzerinde baskı oluştur, ondan sonra’da ‘’Ne yapalım ikincilik dünyanın sonu değil’’ diyerek insanlarla en hafif deyimle alay etmeye kalk

Bu yönetimin bu saatten sonra yapacağı tek ve doğru şey bir an önce kongre kararı alarak Kulübümüzün önünü açmalarıdır”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel