Samulaş çalışanlarına süpriz ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz SAMULAŞ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelle birlikte kahvaltı yaptı.Sabah saatlerinde SAMULAŞ Genel Müdürlüğü’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yılmaz, Samsunluların rahat etmeleri i

Samulaş çalışanlarına süpriz ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz SAMULAŞ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelle birlikte kahvaltı yaptı.

Sabah saatlerinde SAMULAŞ Genel Müdürlüğü’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yılmaz, Samsunluların rahat etmeleri için arife günü ve bayram boyunca mesai yaparak çalışacak olan personelle bir araya geldi.
SAMULAŞ Genel Müdürü Akın Üner, 3 sene evvel kısıtlı bütçe ve know how olanakları ile kurulan SAMULAŞ’ın bugün kendi ayakları üzerinde duran ve her geçen gün büyüyen saygın bir ulaşım şirketi olduğunu dile getirerek, “Mesai günleri 62 bini tramvayla olmak üzere ortalama 72 bin yolcu taşıyan, 323 personeliyle tıkır tıkır işleyen bir şirket haline geldik” dedi.

Başkan Yılmaz da, SAMULAŞ personelinin tek tek bayramlarını kutlayarak, “Bu mübarek Kurban Bayramı’nda Samsunluların sevdiklerine rahat ulaşıp bayramlaşmaları ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için emek verip fedakarlık yapan arkadaşlarıma tüm Samsunlular ve şahsım adına teşekkür ederim. Samsun’un modern yüzü ve çağdaş ulaşımın simgesi raylı sistem bu bayramda da hepimizin rahatı için aralıksız hizmet vermeye devam edecek.

SAMULAŞ’ın hizmet kalitesi giderek artıyor. Ancak unutmamak gerekir ki hizmet sektöründeki küçük bir hizmet kusuru bile daha önceki başarıları bir anda gölgeleyebilir. Bu nedenle personelin görevini yaparken her zaman hassas ve çok dikkatli davranması gerekir. Gelişen teknolojileri de yakından takip etmek şart. Bu vesileyle ben yeniden tüm Samsunlu hemşerilerimin mutlu, huzurlu, sağlıklı ve sevdikleriyle bir arada olacakları bir bayram geçirmelerini Rabbimden diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel